ŞEHİT VAHİT KAŞÇIOĞLU İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: İnsanlara akıllarını kullanmayı emreden vahyin önderliğinde, Rabb´e kul olarak özgürleşen bireyler yetiştirme idealiyle, kendine ve çevresine saygılı, sorumluluk şuuru içinde geçmişten devraldığı mirasın farkında, geleceğe bir değer katması gerektiğinin bilincinde bireyler yetiştirmeyi hedefleyen, İlmi irfana dönüştürmeyi isteyen ahlaki değerleri öğrenen öğreten ve hayata taşıyan bireyler yetiştirme vizyonuna sahip, geniş bir coğrafyaya bakabilen insanlığın ve müslümanların problemlerine çözüm üretme gayret ve çabası içinde, fen ve sosyal bilimler alanlarında temayüz etmiş, bireyler yetiştirme vizyonuna sahip bir okul.

Misyon: İmam-hatip okulu misyonunu haiz, okuyan düşünen öğrencilerine, keşifler icatlar yapabilmesi için gerekli teknik donanım ve imkanları sunan, ürettiği fen ve sosyal bilimler projeleriyle öğrencilerinin maddi ve manevi gelişimini destekleyen, vatanına, dinine ve milletine hayırlı evlatlar yetiştirme gayesinde, bir din ve fen bilimleri merkezi olma misyonunda bir okul.

Başarılar: Okulumuz, 2016-2017 eğitim öğretim yılı itibariyle faaliyete geçmiş ve muhtelif başarılar kazanmış ve kazanmaya devam edecektir.

Pansiyon Bilgileri: Yoktur.
Saatler: Pazartes: 09.00 - 16.10 Diğer Günler: 9.00 - 15.20
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Servis Bilgisi: Öğrenci servisi mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: Halısaha ve kapalı spor salonu aktif olarak kullanılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz laboratuvarlarında deney ve gözleme dayalı çalışmalar yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Namaz Ağacı Projesi, Temiz Sınıf Beyaz Bayrak Projesi, Ahlak Kartları Projesi, Akran Eğitimi Projesi, Akran Zorbalığına Hayır Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Bosna Kardeş Okul Projesi

Telefon - 02165920017

WEB - https://sehitvahitkasciogluiho.meb.k12.tr

Adres - Adil Mah, Ayazma sokak, No2 Sultanbeyli/İstanbul

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz, Sultanbeyli´nin yeni yapılaşan yeri Adil Mahallesinde bulunmaktadır.Nezih ve temiz bir bölge hasebiyle ilgi çeken bir bölgededir.

Adres - Adil Mah, Ayazma sokak, No2 Sultanbeyli/İstanbul

Ulaşım 131B - 131SB otobüs hattı veya Bosna Bulvarından Minibüs ile...

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 Km