GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

İnternet kullanıcıları arasında sayıları gittikçe artan çocuklar çevrimiçi ortamları kullanırken birtakım risk ve tehditlere maruz kalmaktadırlar. Bu tehditlerden biri internetteki şiddet olarak adlandırılan sanal zorbalıktır. Bu çalışmada, öğretmenlerin sanal zorbalık hakkındaki düşüncelerini belirlemek  ve öğrencilerini sıkıntılı internet sitelerine karşı hazırlıklı hale getirmek için  bilinçli  hareketlerle  deneyimlerini ve internetle ilgili sahip oldukları bilgi ve becerilerin sanal zorbalıkla ilgili görüşlerini dile getirmelidirler.

Bu amaçla okulumuz öğretmenlerine bu konuyla ilgili sunum yapılıp bilgilendirilmeleri sağlanmıştır.

11.04.2023 155

11-04-2023